Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Trafik Kısıtlaması Hakkında
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 28 ve 29 Ekim 2026 tarihlerinde Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde düzenlenecek tören, yürüyüş ve konser etkinlikleri nedeniyle bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacaktır.
Osmangazi – 29 Ekim 2026
-
Saat 08.30’dan törenler bitene kadar: Altıparmak Caddesi Varyant altı, Hasta Yurdu Caddesi Orduevi önü, Gökdere Bulvarı Meydancık ve 1. Yeşil Caddesi Şenöz kavşaklarından Atatürk Caddesi istikametine çıkan cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacaktır.
-
Saat 17.30’dan etkinlikler bitene kadar: UNESCO Meydanı, Ulu Cami, Atatürk Caddesi, Cemal Nadir Caddesi, Zafer Plaza önü-Varyant güzergâhı ve yürüyüş güzergâhına bağlanan cadde ve sokaklarda trafik kısıtlaması uygulanacaktır. Eski Stad Kavşağı’ndan Heykel istikametine trafik tek şeritten sağlanacaktır.
Nilüfer – 29 Ekim 2026
-
Saat 17.00’den etkinlikler bitene kadar: FSM Bulvarı ve bağlantı yolları, İzmir Yolu Caddesi ve Bilginler Caddesi girişleri, Acıbadem-FSM Cami-Tuna-Esentepe kavşakları, Nilüfer Hatun Caddesi Podyum Park Kavşağı ile yürüyüş güzergâhına çıkan cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacaktır.
Yıldırım – 28 Ekim 2026
-
Saat 18.00’den etkinlikler bitene kadar: Beyazıt Caddesi-Kurtuluş Caddesi Kavşağı, Mahmudiye Kavşağı’ndan Kurtuluş Caddesi istikameti, Kurtuluş Caddesi’ne ve Bayrak Alanı’na çıkan cadde ve sokaklarda trafik kısıtlaması uygulanacaktır.
Yolcularımızın, belirtilen tarih ve saatlerde uygulanacak trafik kısıtlamalarını ve güzergâh değişikliklerini dikkate alarak yolculuk planlamalarını önceden yapmaları önemle rica olunur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.