X

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Trafik Düzenlemesi ve Toplu Ulaşım Duyurusu

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bursa Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilecek etkinlikler nedeniyle bazı güzergâhlarda geçici trafik düzenlemeleri uygulanacaktır.

 

Bursa Valiliği koordinasyonunda, 19 Mayıs 2026 Salı günü saat 10.30’da Osmangazi ilçesi Heykel Atatürk Anıtı – Atatürk Caddesi – Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi (Çarşıbaşı Meydanı) güzergâhında “Gençlik Yürüyüşü” gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında belirtilen güzergâh ile bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar, 19 Mayıs 2026 Salı günü saat 09.00’dan itibaren etkinlik bitimine kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

 

Nilüfer Belediyesi koordinasyonunda ise 19 Mayıs 2026 Salı günü saat 19.19’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Akuğur Market karşısından başlayarak FSM Bulvarı – FSM Cami Kavşağı – Kanuni Caddesi – Emniyet Caddesi – Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Alanı güzergâhında yürüyüş ve devamında kutlama ile konser etkinlikleri düzenlenecektir. Bu kapsamda söz konusu güzergâh ile bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar, 19 Mayıs 2026 Salı günü saat 18.00’den itibaren etkinlik bitimine kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

 

Belirtilen saatler arasında güzergâh üzerinde hizmet veren toplu taşıma araçları ve tramvay hatlarında operasyonel düzenlemeler yapılacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına alternatif güzergâhları değerlendirmeleri ve trafik görevlilerinin yönlendirmelerine uymaları önemle rica olunur.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.